Välkommen till oss och vår Kennel Kasmurens

Henny

Jag heter Christina och är utbildad habliterare.

Född -54.

Bor med min man Jan 2 mil från Sandviken i en liten by som heter Kungsgården. Min man och jag har fem barn tillsammans och 7 barnbarn så valparna får tidigt lära sig att umgås med både barn vuxna och andra djur. Här har vi skogen som närmaste granne. Vi gillar att gå ut och sätta oss med en kopp kaffe , för att sedan tillbringa dagen med våra djur. På vår gård finns katt hästar höns och ankor. Ute mer en inne är nog en bra beskrivning på oss.

Mitt största intresse har alltid varit barn och djur och naturen.Så fort jag flyttade hemifrån skaffade jag mitt första djur en katt vid namn Måns, sedan dess har det alltid funnits katt.

Längtan kom sedan efter en hund. Vår första hund var en schäfer vid namn Henny en otroligt fin hund som vi fick dela all kärlek med i 12 år. Vår nästa hund var ochså en schäfer vid namn Lizzy. 11 år fick vi dela hennes glädje. Då sorgen var otroligt stor vid förlusten av henne kunde mina ögon ej se åt en schäfer utan att falla i gråt. Men jag ville så gärna ha en hund igen. Då fick jag se en bild på en vit herde i en annons som skulle omplaceras. På en resa till Tyskland lärde jag känna dessa fanastiska hundar och vet att jag tänkte en sådan hund ska jag ha en gång. Och annonsen pekade bara på mig så vi blev lyckliga ägare till Princess då ett år. Idag går hon på sitt tolfte år och en riktig Princessa som nedkommit med 33 valpar alltså elva valpar varje gång.

Idag ser allt lite annorlunda ut men vill att det som står ovan finns kvar.

Princess Bonnie Ice Cindy har gått över regnbågsbron. Idag har vi Dolly Zannie Opium Grace kenneln har utökas med en ny ras Ciobanesc romanesc mioritic (Ruffsan) Så svårt att mista sina fina.

Mitt kennelnamn fick jag i Januari 2009

Den första valpkullen fick Princess 2008  den andra 2010 och den sista 2012.

2013 kom vår fjärde kull då på min fodertik If i can dream  "Lillan"  Hon fick 8 valpar.

2014 kom femte valpkullen Då även Lillan som mamma  8 valpar även denna gång.

2020 kom vår sjätte valpkull. Opium Las Kornas som mamma nedkom med 8 valpar,en miste vi vid födseln.

2021 kom vår sjunde valpkull  Opium som mamma . det föddes 8 valpar i den kullen.

 

Är det något ni funderar över så är ni alltid välkommen att ringa oss.  070/6291353

Vi finns alltid tillhands för våra valpköpare eller du som planerar valpköp..

Planerar ni valpköp eller vill veta mer om rasen är ni alltid välkommen att  besöka oss och våra hundar.

Christina och Janne

Lizzy

 

 

 

 

 

 Princess  föddd 7/4 2005  -  1/2 2018